We hebben een nieuwe droom. Er is iets geboren op onze zoektocht naar een “good family life”.

We zijn tot de conclusie gekomen dat we een nieuwe richting in willen slaan met The Good Family. We hebben sinds 2013 met veel plezier en succes gewerkt aan initiatieven rondom gezin en duurzaamheid. Zo hebben we onder andere mooie portretten gemaakt van gezinnen die op een bijzondere manier bezig waren met het behoud van de planeet, een drukbezocht evenement georganiseerd in Pakhuis de Zwijger op het gebied van voedsel, onze volgers geïnspireerd met posts en content, populaire lunchtrommel acties gedaan, en ondernemers geholpen met het in de markt zetten van innovatieve producten.

Dit jaar voelen we de energie gaan richting persoonlijke ontwikkeling. En dan niet alleen die van ouders, ook die van kinderen. Ontwikkeling voor het hele gezin. Omdat we merken dat hier behoefte aan is en omdat we er zelf ervaring en kennis over hebben. We leven in een tijd waar alles heel snel veranderd, er komt veel op ons af en het is niet altijd makkelijk om ons staande te houden. Maar bovenal omdat samen ontwikkelen en leren gewoon heel erg leuk is. Wij hebben ervaren dat het leidt tot verbondenheid, stabiliteit en een gevoel van geluk en vervulling. 

De missie waar we ons op richten is het creëren van een hartvolle wereld. Een wereld waarin ouders en kinderen hun hart volgen en ten volle leven, met grenzeloze mogelijkheden voor iedereen. In co-creatie met elkaar: ouders en kinderen, thuis en school, binnen het gezin en in de community. En ook hier geldt: wat we nu doen is wie we morgen zijn.

 

We gaan voor de meest hartvolle generatie ooit: zelfverzekerd, veerkrachtig, compassievol, en toegerust om de kansen van de eenentwintigste eeuw volledig te grijpen en positieve impact te maken op deze wereld.
We hopen dat jullie je als onze trouwe volgers hierin kunnen vinden en ons graag willen blijven volgen om inspiratie op te doen. Maar als dat niet zo is, is dat natuurlijk helemaal prima. Dan willen we jullie heel graag bedanken voor jullie aandacht en betrokkenheid de afgelopen jaren en wensen we jullie en jullie gezinnen heel veel succes, liefde en geluk.

 

Laat ons weten wat je van deze nieuwe richting vindt.