Transformatie Coaching

WAT IS TRANSFORMATIE COACHING

Transformatie coaching is het begrijpen en oplossen van levensvraagstukken om zo jouw volledige potentieel te ontsluiten. We begeleiden je met behulp van systemische methoden bij het loslaten van het oude en het maken van nieuwe keuzes.

Als je merkt dat je vastloopt in je werk, relatie, gezondheid of sociale leven, dan houd je vaak te veel vast aan gebeurtenissen in je leven en verwachtingen over hoe het zou moeten zijn. Dit geeft negatieve emoties, zoals verdriet, frustratie en boosheid. En zelfs lichamelijke klachten, zoals pijn, lusteloosheid en oververmoeidheid.

Wil jij een moeiteloos en fijn leven? Je kunt ervoor kiezen om in de stroom mee te gaan in plaats van tegen de stroom in te zwemmen. Dan wordt het leven ineens veel gemakkelijker en een heel stuk leuker. 

What you resist, persists 

Om te weten wat je niet langer wilt vasthouden, dien je eerst te ontdekken wat je écht wilt in je leven. Onze overlevingshersenen doen net het omgekeerde: ze focussen op alles wat je niet wilt. Dat schept constante innerlijke weerstand en dat is de wortel van al het vasthouden: ‘waar je tegen vecht dat hecht’. Het vergt een zeer bewuste manier van leven om te focussen op wat je wél wilt. Voor de meeste mensen is dit niet mogelijk zonder de begeleiding van een coach. 

Het tegenovergestelde van vasthouden is loslaten. Als je loslaat, komt de levensenergie weer vrij. Wij bieden je een beproefde, eenvoudige methode om los te laten wat jou dwarszit. Hierdoor krijg je weer zin in het leven en wordt het leven een stuk leuker en vooral gemakkelijker.

Wij helpen jou bij het beantwoorden van levensvragen en het ontwarren van diepere verstrengelingen. Vragen op het gebied van identiteit en zingeving, over het leven, over geluk, over relaties, over passie, over hoe nu verder, over welke keuzes te maken, over balans, over de zin en onzin der dingen. Wanneer je met dit soort zaken bezig bent, zit je meestal in een periode van verwarring die typisch voorafgaat aan loslaten en bezinning, van afscheid nemen van het oude en op zoek gaan naar het nieuwe. Je krijgt hulp van een gids die zelf het innerlijke pad heeft gelopen en passende certificering heeft.