Testimonials

Het is nu 3 weken nadat ik mijn sessie heb gehad en ik voel me totaal in balans in mijn lichaam & geest. Ik heb sindsdien ook niet niet meer uit emotie gegeten. Ik heb maar 1x de behoefte gevoeld om dit wel te willen doen maar door de hypno sessie wist ik goed wat de dieperliggende oorzaak hiervan is en dat ik mezelf uitstekend op andere manieren hiermee kan helpen dan door te eten. De hypnose sessie heeft mij doen inzien dat ik honger heb naar liefde en erkenning niet naar voedsel, en dat ik mijzelf nu kan voeden door aandacht en erkenning aan mijzelf te geven. Ik voel me sterker in mijn mind en dat uit zich in een sterker lichaam. Bedankt hier voor! Ik raad het iedereen in mijn omgeving aan die inzicht wil in zijn of haar patronen m.b.t. emotie eten!

Philine

Sandra geeft ontzettend veel ruimte en vertrouwen dat het oké is om kwetsbaar te zijn, wat het makkelijker maakt om gevoelens los te peuteren. Dit is voor het eerst dat ik hypnotherapie heb gedaan. Ik vond het ontzettend bijzonder om mee te maken hoe ik mijzelf in een diepere staat van innerlijk bewustzijn voelde vallen. Het voelde warm en veilig. Absoluut vrij van judgement.
Geraldine

Drie weken geleden heb ik een sessie ontvangen van Sandra. Ik vond altijd wel een excuus om mezelf te trakteren op gebak, chips en andere lekkere dingen. De sessie met Sandra had onmiddellijk een fantastisch effect. Niet alleen was het heel fijn en zeer verhelderend om er achter te komen wat nou de onderliggende oorzaak was van mijn eetgedrag, maar vooral ook dat het daarna ook super goed effect had op dat eetgedrag. Wat een ontzettende opluchting is het dat ik nu niet meer elke dag over lekker eten denk. Het afvallen (wat gestaag gaat!) is eigenlijk van ondergeschikt belang geworden. De rust in mijn hoofd omdat ik niet meer bezig met lekker eten is vele malen belangrijker geworden. Ik had nooit gedacht deze sessie zo’n effect zou hebben op me. Dank je wel Sandra! Ik raad jou aan, aan iedereen die ik ken!

Els

I found something that I was not expecting during this session, something much deeper than what I was expecting. I was fascinated by how the scenes came to my mind! Sandra is so reassuring and I felt really safe. Even when I felt vulnerable under the hypnosis I knew that I would have her support.
Adriana

Sandra, jij kunt dit supergoed en je reageert heel positief en oplossend. Het probleem en de emotie mag er zijn, jij geeft het gevoel dat je me ziet en erkent. Jouw reacties geven hoop dat het allemaal goed komt, slechts wat tijd nodig heeft. Je bent heel eerlijk en toegewijd. Het was ook heel fijn om een opname mee te krijgen.
Marusjka

Ik had nog nooit eerder een hypnotherapie sessie gedaan. Het onderwerp was kwetsbaar, maar ik heb me tijdens de sessie geen moment onveilig gevoeld. Ik voelde me gezien door een betrokken professional. Ik heb de opname die ik later toegestuurd kreeg nu bijna zes weken elke ochtend als ik wakker werd afgeluisterd. De eerste twee weken gebeurde er nog niet zo veel, maar vanaf dat moment voelde ik het vertrouwen in mijzelf dagelijks sterker worden. Herhaling liet me in het begin GELOVEN dat het zo was en nu … nu voelt het van binnenuit zo. Alsof het er altijd is geweest. En, wow … dat voelt zo goed! Dank je wel Sandra. Ik zal je aanbevelen bij iedereen die hulp nodig heeft.
Marc

Ik voelde het vertrouwen om 100% mezelf te mogen en kunnen zijn en ik voelde een echte connectie. De uitleg was duidelijk en supergoede nabehandeling. Alles was goed en behulpzaam, je sprak duidelijk en liefdevol en je handen op mijn arm waren héél fijn en liefdevol.
Philine