About

De wereld lijkt soms een beetje dolgedraaid. Dingen veranderden nog nooit zo snel als nu. Wij krijgen massaal een burn-out en onze kinderen ervaren al stress en burn-out klachten tijdens hun studie. Als ouders zijn wij op zoek naar nieuwe inzichten en vaardigheden voor een gelukkig leven. 

Zodra je kinderen krijgt, gaat je leven naar de hoogste versnelling. We racen van werk naar school en zoeken naar een balans tussen thuis en werk. Hoe vind je in het spitsuur van je leven nog de tijd voor je eigen persoonlijke ontwikkeling? Zodat je jouw kind kunt laten zien hoe je een gelukkig en vervuld leven leidt. Als jij zelf een bewust en zinvol leven leeft, geef je jouw kinderen de belangrijkste lessen die ze nodig hebben om zelf gelukkig te worden.

Laten we samen met onze kinderen groeien in deze nieuwe wereld en de levenslessen van deze tijd leren. Met behulp van Oosterse wijsheden, neurowetenschap en hypnotherapie coachen wij ouders en kinderen op luchtige en praktische manier. Loslaten, dankbaarheid, zelfverbinding en compassie staan centraal in onze aanpak naar rust en diepgang in de relatie met onszelf en elkaar.

Gezinscoaching

Wij begeleiden kinderen en hun ouders bij het navigeren van het leven in de 21e eeuw. We helpen je bij het maken van keuzes, het zoeken naar zingeving, het vinden van rust, te boven komen van tegenslagen, loslaten van verwachtingen en wat er ook maar nodig is om te komen tot een warm en fijn (gezins)leven. Door te verbinden met jezelf,  beperkingen los te laten en in beweging te komen, begeleiden we jullie naar een hartvol leven. 

Een hartvolle wereld

Wij gaan voor een hartvolle wereld

Een wereld waarin ouders en kinderen hun hart volgen en ten volle leven, met grenzeloze mogelijkheden en zonder compromissen.

Zo wordt de volgende generatie de meest gelukkige ooit: zelfverzekerd, veerkrachtig, compassievol, en toegerust om de kansen van de eenentwintigste eeuw volledig te grijpen en impact te maken op deze wereld.

Zorg goed voor jezelf, de planeet en elkaar

The Good Family is in 2013 opgericht door Noa Lodeizen, Karin Muller en Sandra de Gelder om ouders en kinderen te inspireren bewust te leven en goed voor onze planeet en omgeving te zorgen – zie onze web site van toen hier.

Wij geloven nog steeds dat wij onze kinderen kunnen inspireren om goed voor onze planeet te zorgen. Maar inmiddels hebben wij gekozen voor een diepere laag. We zijn tot het inzicht gekomen dat gelukkige mensen die dicht bij zichzelf staan en hun hart volgen vanzelf goed zullen zorgen voor de natuur, het milieu en mensen om hen heen. Daarom hebben we besloten om met The Good Family te gaan focussen op persoonlijke ontwikkeling en groei.

Sandra de Gelder

Sandra de Gelder

Co-Founder & RTT therapeut

“When something scares you, there is magic on the other side.” Kamal Ravikant

Lees meer

Karin Muller

Karin Muller

Co-Founder

Dream it, Wish it, Do it

Lees meer