Rapid Transformational Therapy

WAT IS RTT

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een hybride therapie ontwikkeld door Marisa Peer. Het combineert principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie en is speciaal ontworpen voor snelle verlichting van emotionele en fysieke pijn/patronen en leidt tot permanente resultaten.

Deze revolutionaire, zeer efficiënte en effectieve stand-alone therapie past perfect bij onze snelle levensstijl en de snel veranderende wereld en veeleisende omgevingen waarin we vandaag leven. Het verbetert, transformeert en optimaliseert de kwaliteit van leven voor mensen die geen tijd of zin hebben om urenlang over hun probleem te praten.

Eén sessie levert uitzonderlijke resultaten op en bevrijdt je van ongewenste gewoonten en fysieke, emotionele en psychologische problemen en beperkende overtuigingen die diep geworteld zijn in je onderbewustzijn. Het ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en het vermogen om doelen te bereiken.

RTT helpt je…

  • belemmerende gewoonten en patronen doorbreken
  • beter presteren en resultaten bereiken
  • succesvoller te zijn in werk en relaties
  • focus en motivatie verbeteren
  • stress verlichten
  • angsten en fobieën overwinnen
  • en nog veel meer…

Voorbeelden volwassenen

Relatieproblemen
Uitstelgedrag/motivatie
Slaapproblemen
Eetproblemen
Depressie
Fysieke problemen

Voorbeelden kinderen

Zelfvertrouwen/zelfbeeld
Stress
Angst/Fobie
Faalangst
Concentratieproblemen
Slaapproblemen

WAAROM WERKT RTT

Al vroeg leren we de wereld te navigeren met onze bewuste geest. Echter, positieve verandering bewerkstelligen via de bewuste geest is beperkt, want wilskracht en logica alleen kan hardnekkige gewoonten of angsten niet doorbreken (denk maar aan de goede voornemens die we ieder jaar weer opnieuw maken). Om echt duurzame verandering te bereiken moeten contact maken met het onderbewustzijn.

Het onderbewustzijn is een bijzondere hulpbron, het is als een kluis waar alles wat we hebben geleerd of ervaren, wordt bewaard. Deze ervaringen bepalen hoe we ons voelen en waarom we soms op manieren reageren waar we niet bewust voor kiezen. Deze reactiepatronen worden gecreëerd vanuit oude programmeringen in ons onderbewustzijn: oude patronen en overtuigingen die ons niet meer helpen maar ons juist beperken.

We worden voor meer dan 95% bestuurd door ons onderbewustzijn, dus wat zich daar afspeelt heeft veel invloed op ons leven. Door middel van hypnose communiceren we rechtstreeks met het onderbewustzijn, zodat we de oorzaak van het beperkende gedrag of belemmerende overtuigingen kunnen identificeren en het opnieuw kunnen programmeren.

 

HOE WERKT RTT

We krijgen toegang tot het onderbewustzijn met behulp van hypnose. Hypnotische trance is een volledig natuurlijke staat van innerlijke focus. Het is vergelijkbaar met de ervaring van flow. Onder hypnose wordt je bewuste geest afgeleid, keer je naar binnen en bereik je een verhoogde staat van focus. Je kritische, kwebbelende geest (innerlijke criticus) wordt omzeild zodat we bij de oorzaak van beperkende overtuigingen kunnen komen die lang geleden gevormd zijn. Onder hypnose ben je extreem ontvankelijk voor suggesties en zo kunnen we deze overtuigingen herprogrammeren.

Zo helpt RTT je om overtuigingen en gedachten op onbewust niveau te veranderen. Positieve suggesties worden geplant in het onderbewustzijn zodat nieuwe steunende overtuigingen kunnen plaatsnemen. Dit herprogrammeren gebeurt typisch in slechts één sessie (en in niet meer dan drie), want wie heeft er nu voldoende tijd om eindeloos iedere week te praten met een therapeut?

RTT helpt je om supersnel en effectief emotionele en fysieke blokkades los te laten en de weg vrij te maken voor je hoogste potentieel!

EEN RTT SESSIE

Voorafgaand aan de sessie zullen we telefonisch kennismaken en bespreken waar we in de RTT sessie aan gaan werken.

De sessies worden gehouden in onze therapieruimte in Amsterdam, of vanuit het comfort van je eigen huis, via een Skype- of zoomvideo-oproep. 

Na een korte inductie in hypnose, of liever een zeer diepe ontspanning, zal ik je begeleiden om de oorzaak van je gedrag/probleem te identificeren. Tijdens hypnose reageer je volledig. Je slaapt niet, maar je bent heel relaxed en bewust. Je kunt het vergelijken met wanneer je dagdroomt en de tijd uit het oog verliest. 

Tijdens deze diepe ontspanning ben je verbonden met je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn heeft elk detail en elke herinnering aan je leven opgeslagen. En dit is hoe we de oorzaak van uw probleem en ongewenst gedrag kunnen vinden.

Zodra we de oorzaak hebben gevonden, wordt je onmiddellijk bevrijd en zal je de oude overtuigingen loslaten die je in deze vicieuze cirkel hielden. Met de krachtige en effectieve technieken van RTT zal ik je onderbewustzijn een “update” geven en je hersenen herprogrammeren met op maat gemaakte positieve commando’s. Dit stimuleert en activeert het gewenste gedrag.

Het laatste deel van de sessie bestaat uit een hypnotische transformatie waarvan ik een opname maak en aan je meegeef na de sessie, zodat je er de volgende 21 dagen, minstens eenmaal per dag, naar kunt luisteren. 

Het luisteren naar de transformatie is absoluut noodzakelijk om je hersenen te herprogrammeren, want je hersenen hebben minimaal 21 dagen nodig om een ​​nieuw geloof aan te nemen. Gedurende deze periode zal ik je steunen om ervoor te zorgen dat deze nieuwe positieve overtuigingen een blijvend effect op je leven hebben.

De effectiviteit van RTT maakt dat je één tot drie sessies nodig hebt voor een probleem.

De sessie duurt tussen de 90 en 120 minuten

 

Een RTT sessie elimineert verouderde, niet langer behulpzame geloofssystemen en negatieve gedragspatronen door snel en moeiteloos de neurale paden van de hersenen opnieuw te programmeren. Nieuwe heilzame overtuigingen worden gevormd en je transformatie begint.

“Our thoughts are mainly controlled by our subconscious, which is largely formed before the age of 6, and you cannot change the subconscious mind by just thinking about it.”                                                       

Bruce Lipton

RTT certificering

RTT is o.a. goedgekeurd en wordt onderschreven door:
General Hypnotherapy Register
Complementary and Natural Healthcare Council
International Association of Complementary Therapists
International Institute of Complementary Therapies

RTT accreditatie

RTT heeft accreditatie ontvangen van:
National Council of Psychotherapists
American Board of Hypnotherapy
International Council of Psychotherapists
International Association of Counselors and Therapists