De wereld verandert razendsnel. Nog nooit was de impact van de mensheid op de aarde zo bepalend voor haar welzijn als nu. En nog nooit was de kwaliteit van onze keuzes zo belangrijk voor de toekomst van onze kinderen. Oude systemen en structuren lijken niet meer te werken en maken plaats voor iets nieuws.

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met deze transitie. En jonge gezinnen spelen daarbij een essentiële rol. Omdat ze als consumenten een grote stem hebben met hun portemonnee, en als ouders de toekomstige generatie opvoeden met nieuwe normen, waarden en ideeën.

Wij zijn The Good Family.

Opgericht door en voor jonge gezinnen die geloven dat goede intenties en positieve energie het verschil maken. Good Families delen hun ideeën, vertellen hun verhalen en bundelen hun krachten. Ze maken deel uit van een beweging van gelijkgestemden die graag duurzamer wil leven. Die nog niet precies weet hoe, maar dat laat ontdekt door elkaar te helpen en te inspireren, zodat de transitie in een versnelling komt, en een duurzamere wereld dichterbij.

Good Families nemen ons mee op reis naar de wereld van morgen. Hoe deze wereld er precies uit zal zien, daar zullen we de komende jaren zelf en mét elkaar achter komen. De absolute waarheid bestaat niet en de tijd dat één instantie of persoon de antwoorden geeft is voorbij. We hebben zelf de verantwoordelijkheid én de kans om te bepalen wat good is.

Allemaal op onze eigen manier. Gewoon, met elkaar, thuis aan de keukentafel.

Copyright © The Good Family - Alle rechten voorbehouden
Gebruiksvoorwaarden - Cookies Policy