The Good Family

 

Waarom The Good Family

We leven in een ongelofelijke tijd. Een tijd van razendsnelle veranderingen en ongekende mogelijkheden. Een tijd waarin alles lijkt te kunnen.

En juist daarom ook een tijd die meer dan ooit van ons vraagt om bewust om te gaan met de keuzes die we elke dag maken. Want nog nooit was de impact van de mensheid op de aarde zo bepalend voor haar welzijn als nu. Of het nu gaat om milieu, gezondheid of kwaliteit van leven, overal om ons heen zien we (in)direct de gevolgen van ons dagelijks handelen. De kwaliteit van onze keuzes is meer dan ooit belangrijk voor de toekomst van volgende generaties. Hoe de toekomst van onze kinderen er uit komt te zien is aan ons.

 

(Voor) Wie?

Wij zijn The Good Family, opgericht voor en door jonge gezinnen. Opgestart door Noa, Karin en Sandra, ouders die net zoals jij geloven dat goede intenties en positieve energie het verschil maken. Want we zijn niet alleen, de community groeit! Samen zijn we met velen en ondernemen we actie, gewoon thuis aan de keukentafel, samen met onze kinderen. 

 

 

Wat doen we?

We willen onze dagelijkse keuzes graag op een bewuste manier maken maar we weten niet altijd hoe. Bij The Good Family vertellen gezinnen elkaar hun verhalen en delen wij onze tips. Zo bundelen we onze krachten op gebied van voedsel, wonen, vrije tijd, kleding, speelgoed, opvoeding, etc. We ontdekken onze eigen oplossingen en alternatieven door elkaar te helpen en te inspireren.

 

Hoe doen we het?

The Good Family verbindt gezinnen en organisaties met duurzame ambities om samen de wereld beter achter te laten voor volgende generaties. Samen met onze partners ontwikkelen we spelletjes die kinderen en hun ouders inzicht geven in onze dagelijkse routines en de impact daarvan op gezondheid, milieu en maatschappij. Gezinnen kunnen hiermee spelenderwijs hun levensstijl steeds een beetje duurzamer maken. Anderzijds krijgen onze partners (bedrijven, scholen, overheden) een beter inzicht in de belevingswereld, drijfveren en behoeften van gezinnen zodat zij hun (toekomstige) duurzame producten en diensten hier beter op kunnen laten aansluiten. Zo behalen we samen belangrijke doelen zoals gezonder eten, minder CO2 uitstoot en meer eerlijke producten in de winkels.

Copyright © The Good Family - Alle rechten voorbehouden
Gebruiksvoorwaarden - Cookies Policy