Partners

 

Vanaf het prille begin heeft Oxfam Novib The Good Family financieel ondersteund vanuit het GROW Fonds omdat jonge gezinnen een belangrijke schakel zijn bij het oplossen van het voedselverdeelvraagstuk. Hun bewustwording draagt immers bij aan een eerlijke verdeling van het beschikbare voedsel op aarde, en aan vermindering van CO2 uitstoot.

 

Gezond eten is belangrijk voor opgroeiende kinderen. Thuis én op school. Daarom heeft The Good Family in samenwerking met Albert Heijn gezonde en gevarieerde lunchtrommels van jonge gezinnen uit Nederland verzameld in een speciaal Inspiratieboekje. Hiermee helpt The Good Family gezinnen gezonde(re) keuzes te maken.

 

Met ruim 60.000 huurders in regio Amsterdam heeft Woningcooperatie Eigen Haard ‘duurzaamheid’ tot speerpunt in haar beleid gemaakt. Zij bieden o.a. ondersteuning aan huurders om te besparen op de energie rekening en ze investeren in milieuvriendelijke innovaties. The Good Family portretteert bewoners met kinderen en hun ideeen over Good Living om daarmee andere huurders te inspireren.

 

Wie rekening wil houden met het milieu weet vaak niet wat de verstandigste keuze is. Met welke maatregelen bespaar je het meeste op energiekosten? Is het slim om zonnepanelen aan te schaffen? Milieu Centraal geeft in onze serie Good Living antwoord op deze en vele andere vragen.

 

Samen met OneWorld verkennen we de zoektocht van jonge ouders naar een duurzame lifestyle. In het OneWorld magazine zijn al een aantal familieportretten gepubliceerd rondom het thema Good Living.

 

Become Aware is een adviesbureau bestaande uit drie Future Planet Studies studenten, gespecialiseerd in duurzame thema’s. Vanuit de visie dat verandering ontstaat vanut mensen zelf, houden zij zich bezig met een veelzijdigheid aan onderwerpen en projecten. De centrale gedachte is dat groeiend bewustzijn leidt tot anders handelen. Become Aware verzorgt de duurzame tips en weetjes rondom onze gezonde lunchtrommel campagne.

Copyright © The Good Family - Alle rechten voorbehouden
Gebruiksvoorwaarden - Cookies Policy